Wie ben jij?

Als je jezelf wilt leren kennen is de DISC-test een handig en gemakkelijk hulpmiddel. De test neemt maar 10 minuten van je tijd in beslag en vertelt je vervolgens wie je thuis bent, hoe je je gedraagt op je werk én hoe je in stress-situaties denkt en handelt.

De DISC® Persoonlijkheidsanalyse is een bekend en erkend instrument dat verschillende psychologische drijfveren van menselijk gedrag in kaart brengt. Met de DISC krijgt je inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC geeft inzicht in waarom mensen doen wat ze doen.

Waarom hebben sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen terwijl anderen ze juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen juist aan procedures?

Wil jij…

  • Inzicht in je eigen persoonlijkheid?
  • Weten wat je sterke en zwakke kanten zijn?
  • Je sterke kanten nog beter inzetten?
  • Je zwakke kanten leren managen?

Doe dan een DISC-assessment bij Fit forces. Je investeert 199 euro en krijgt daarvoor een uitgebreide rapportage over je persoonlijkheid en tijdens een sessie van anderhalf uur bespreken we je profiel en de principes van de DISC met je en kijken we naar de praktische toepasbaarheid van je DISC-resultaten op je eigen ontwikkeling/situatie/wensen. En we beantwoorden natuurlijk al je vragen!

Corinne

Dit vind je misschien ook leuk...