Je gezondheid een stap vooruit met een gezonde Omega 6:3 balans

Voeding eerst zeg ik altijd, want de Westerse manier van eten met veel suikers, transvetten en conserveringsmiddelen heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer overgewicht en welvaartsziekten voorkomen. Denk aan diabetes type2, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, vormen van dementie en depressie. Onze manier van eten zorgt voor een continue ontstekingsreactie en daardoor worden we ziek. Een ongezonde verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 vetzuren is een van de oorzaken van het ontstaan van deze ontstekingen.

Doe een TEST en zie hoe jij er zelf voor staat!

Mijn ideaal is om iedereen te kunnen inspireren om weer ‘echt eten’ te gaan eten, maar ik weet ook dat dat voor velen een erg grote opgave is.
Gewoon een pilletje nemen is natuurlijk een stuk makkelijker. Het goede nieuws is dat er mooie producten zijn om je gezondheid een positieve draai te geven en de ontstekingsreacties te verminderen. Zelf heb ik goede ervaringen met Balance oil: een mooi zuiver product om je Omega 6:3 verhouding op peil te krijgen.

IK WIL BESTELLEN

De hoogwaardige mix van natuurlijke visolie met veel Omega 3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3 beschermt tegen oxidatie van cellen en past de Omega 6:3 balans van je lichaam aan, wat de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteunt.
De olie is ook verkrijgbaar in capsulevorm en voor vegetariers en veganisten is er een visvrije olie die ook een hoog gehalte aan EPA en DHA bevat.

Het mooie is dat je via een test kunt meten hoe je er nu voor staat en of je na een paar maanden dagelijks gebruik het verschil voelt en ook terugziet via een 2e test.

De combinatie van gezond eten en kwalitatief goede supplementen is wat mij betreft gebruik maken van ‘the best of both worlds’!

Wil je meer uitleg over de producten of hulp bij het bestellen? Neem dan contact met mij op: corinne@fitforces.nl of bel/App naar 06 244 12343.