Wie zijn wij?

Fit forces is opgericht door corinne en ton van ieperen. Al jaren verbaasden we ons erover dat de reguliere gezondheidszorg nog steeds vooral gericht is op symptoombestrijding, maar veel minder op het aanpakken van de oorzaak of zelfs preventie. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor de invloed van leefstijl op je gezondheid en zijn wij er van overtuigd dat je zelf grote invloed hebt op je eigen gezondheid. Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk Nederlanders te begeleiden en stimuleren op hun weg naar een duurzame, gezonde leefstijl.

Nieuwsgierig geworden naar wat Fit forces voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons:
info@fitforces.nl.

Corinne

Betrokken en gemotiveerd om jou fit te krijgen én houden!

Zoals bij velen is mijn interesse in een gezonde leefstijl gewekt toen ik jaren geleden zelf gezondheidsklachten kreeg en artsen niet goed wisten wat ze voor me konden betekenen. Ik was moe, ik was misselijk, ik had last van brandend maagzuur, ik had een chronisch ontstoken darm (collitis ulcerosa) en ik was ook niet zo goed in het omgaan met een hoge werkdruk.

Ik ben me gaan verdiepen in wat ik zelf zou kunnen doen met gezonde voeding en kwam uit op het gedachtengoed van de orthomoleculaire voedingsleer. Dat betekende een omslag in m’n eetpatroon die in het begin best wennen was, maar waardoor ik me veel beter ging voelen.

Ik krijg er energie van als ik zie dat  iemand door mijn manier van coachen en adviseren op een andere manier naar zichzelf en zijn of haar leefstijl gaat kijken en daarmee de motivatie in zichzelf vindt om te veranderen.
Vanuit betrokkenheid bij jou en wat voor jou werkt, help ik je daar graag bij!

corinne@fitforces.nl
0624412343

Ton

Veranderen lukt alleen als je jezelf kunt blijven!

Iemand dingen zien denken en doen die een paar maanden geleden nog ondenkbaar waren, vind ik het mooiste dat er is. Zeker als dat nieuwe gedrag ertoe bijdraagt dat iemand beter in z’n vel, gevoel en verstand zit.

Samen met jou slijp ik aan een nieuwe houding en aan nieuw gedrag. Daarbij houd ik altijd rekening met jou. Jij kunt je kern niet veranderen namelijk, maar je kunt wel leren je houding en gedrag aan te passen op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. En als het nodig is, geef ik je daarvoor -voorzichtig- de sporen!

Ik werk vaak met de DISC-persoonlijkheidstest als startpunt. Daarmee kunnen we bepalen wat je sterke en zwakkere punten zijn. Vervolgens formuleren we concrete leerdoelen om je sterke punten nog beter te benutten en je zwakkere punten te leren managen.

Mijn manier van verbinden is open, mensgericht en humorvol. En ik houd ervan om resultaten te bereiken!

ton@fitforces.nl
0622460443