Wie ben ik?

Fit forces is opgericht door corinne van ieperen. Al jaren verbaasde ik me erover dat de reguliere gezondheidszorg nog steeds vooral gericht is op symptoombestrijding, maar veel minder op het aanpakken van de oorzaak of zelfs preventie. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor de invloed van leefstijl op je gezondheid en ben ik ervan overtuigd dat je zelf grote invloed hebt op je eigen gezondheid. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk Nederlanders te begeleiden en stimuleren op hun weg naar een duurzame, gezonde leefstijl.

Betrokken en gemotiveerd om jou fit te krijgen én houden!

Zoals bij velen is mijn interesse in een gezonde leefstijl gewekt toen ik jaren geleden zelf gezondheidsklachten kreeg en artsen niet goed wisten wat ze voor me konden betekenen. Ik was moe, ik was misselijk, ik had last van brandend maagzuur, ik had een chronisch ontstoken darm (collitis ulcerosa) en ik was ook niet zo goed in het omgaan met een hoge werkdruk.

Ik ben me gaan verdiepen in wat ik zelf zou kunnen doen met gezonde voeding en kwam uit op het gedachtengoed van de orthomoleculaire voedingsleer. Dat betekende een omslag in m’n eetpatroon die in het begin best wennen was, maar waardoor ik me veel beter ging voelen.

Ik krijg er energie van als ik zie dat  iemand door mijn manier van coachen en adviseren op een andere manier naar zichzelf en zijn of haar leefstijl gaat kijken en daarmee de motivatie in zichzelf vindt om te veranderen.
Vanuit betrokkenheid bij jou en wat voor jou werkt, help ik je daar graag bij!

Nieuwsgierig geworden naar wat Fit forces voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij:

corinne@fitforces.nl
0624412343